OMEGA 3 FISCHOL 1000 капсули

Zoom
 

Природен продукт кој содржи Омега 3 рибино масло.

Ефектот на производот:

Антиинфламаторен агенс; го подобрува кардиоваскуларното здравје; подршка на имуниот систем; го побрува вискозитетот на крвта; ги зголемува инсулинските рецептори; го балансира хормонскиот систем; регулација на холестеролот во крвта; ги прочистува очите и кожата.

Посебни карактеристики:

Секоја капсула е ентерично формулирана со што се овозможува директна ресорпција во интестинумот и максимална апцорпција на истата.