KEKSOLINO каша од кекс за деца 200 гр.

Zoom
 

Наменета за деца над 6 месеци. Содржи високо квалитететен кекс со млеко и витамини.

Посебни карактеристики:

Во сад со 200 мл. Топло млеко се додава 5-6 лажички од снегулките. Се конзумира секогаш свежо приготвен. Отворената кеса треба да се потроши до 3 дена.

Состојки:

Кекс.