ШВЕДСКА ГОРЧЛИВКА Riviera-Pharmavital

Zoom
 

Tрадиционален хербален лек, перорален раствор

Состојки:

Состав: 100 ml течен екстракт, содржи 0.066 g пелин (Herba absinthii) и 0.18g корен од горчливка (Radix gentianae). Агенс за екстракција етанол 50 Vol.%. Производот содржи 38 Vol.% етанол (алкохол), односно до 1.5 mg по доза (5 ml).