DR.THEISS INTACT ПОРТОКАЛ /17

Zoom
 

Гроздов шеќер со вкус на портокал, бомбони за џвакање. Моментален извор на енергија.

Состојки:

Декстроза, растително масло, лимонска киселина, арома, средство за одвојување-магнезиум стеарат.