VIOLETA 2 мини џамбо 3-6 кг пелени

Меки, тенки, непропустливи пелени .

Ефектот на производот:

Пелените овозможуваат повеќечасовна сувост, спречува надразнување и црвенило на бебешката кожа.

Состојки:

Горниот слој е обложен со лосион богат со витамин Е и се користат за бебиња со килажа од 3-6 кг.