LIFE ENERGY MIX мусли со вишна и бадем 300 гр.

Zoom
 

Мешавина без додаток на шеќер, со ниска содржина на заситени киселини и богат со растителни влакна. Важни за правилни метаболитички процеси, за правилно функционирање на нервите, на мускулниот и нервниот систем. Содржи и соја која ги намалува симптомите кај жените во менопауза.

Посебни карактеристики:

Се конзумираат како десерт или целосен оброк потопени во млеко.

Состојки:

Печен бадем, корнфлекс, соја сушена вишна.