Еasylax микроклизми

Гел производ на база на глицерол

Ефектот на производот:

Емолиентно дејство

Посебни карактеристики:

Осмотски ја повлекува водата во луменот на цревата од околните ткива и така доведува до побрза перисталтика и нивно празнење.

Состојки:

Глицерол, Бел слез, Камилица