ELSEVE RE-NUTRITION регенератор 200мл

Zoom
 

Регенератор за коса.

Ефектот на производот:

Се користи за сува ,оштетена и хемиски третирана коса.

Состојки:

Во себе содржи ројал желе и омега масни киселини,се нанесува на миена коса, стои 3-4 мин и се плакне.