ГРЧКО СЕМЕ чај во рефус 100 гр.

Позитивно делува на системот за варење, дишење и урогениталниот систем. Како лековито средство наоѓа примена кај долготрајна кажлица, го разредува влажниот секрет, бронхитис, грип,

Состојки:

Грчко семе 100%.