СЛЕЗОГАЛ сируп за ублажување на кашлица

Zoom
 

Слезогал сируп содржи растителна компонента чии слузи поволно делуваат на слузицата на горните дишни патишта.

Ефектот на производот:

Слезогал сируп се користи при ублажување на симптомите на акутните и хроничните воспалителни процеси на горните дишни патишта, кои се пропратени со сува надразнителна и непродуктивна кашлица.

Посебни карактеристики:

Симптоматски третман кај орална фарингеална иритација пропратена со сува кашлица.

Состојки:

Екстракт од корен на бел слез