PAMPERS 6/76

Непропусливи пелени кои спречуваат надразнување и црвенило на бебешката кожа.

Ефектот на производот:

Производот е составен од апсорбирачки зони кои даваат 12 часовна сувост,растегливи се и анатомски приспособливи.

Состојки:

Пелените во апсорбирачките зони имаат алое балзам и се користат за бебиња со килажа над 16+ кг.