Мед од тартуф 400 гр.

Zoom
 

Единствен во светот и потекнува од Македонија, идентичен по состав и каректеристики со печурката тартуф. Ја подобрува работата на сите органи, ги зголемува умствените и физичките способности. Кај анемија, ја чисти крвта од токсини. Ги штити крвните садови, заштитно делува на работата на срцето.

Посебни карактеристики:

Дневна доза е 60 гр. За возрасни и 20 гр. За деца. Најдобро да се конзумира на гладно или 3 часа пред оброк. По 6 месеци на бебиња може да им се дава пола лажичка растворена во млеко или чај.

Состојки:

Ароматични материи, растителни бои, аминокиселини особено есенцијалните витамините, минералите, инвертни шеќери.