DOCTOR'S Salep за пушачи 4x18 гр

Zoom
 

Ги процистува дишните патишта на пушачите.

Ефектот на производот:

Ги смирува болките во пределот на грлото и градите ,ја смирува кашлицата и го олеснува искашлувањето

Посебни карактеристики:

Помага за полесно разводнување на секретот за полесно исфрлање.

Состојки:

Salep Powder,Mint,Milk Powder,Sugar,Cinnamon,Vanila,Starch,Guar Gum,Xanthan Gum.