MADAL BAL Сируп од Палмино дрво 500 мл.

Zoom
 

Препарат за намалување на телесна тежина

Ефектот на производот:

Овој препарат се препорачува заедно со лимоновата диета, а служи за намалување на телесната тежина.

Посебни карактеристики:

Го забрзува метаболизмот и празмењето на цревата не се препорачува кај деца.

Состојки:

Палмино дрво.