DUCRAY-20156 SQUANORM GRASSES шампон 200мл

Шампон против масен првут и псоријаза на скалп.

Ефектот на производот:

Шампонот содржи патентирана формула, комбинација на активни состојки која помага во смирувањето на јадежот, црвенилото и ги отстранува лушпите од скалпот.

Состојки:

Содржи салицилна и гликолна киселина, се употребува 2-3 пати неделно во период од шест недели.