MARISOL so pantenol sprej za nos 50ml

Zoom
 

Спреј р-р за нос збогатен со Калциум-Д-Пантотенат

Ефектот на производот:

За секојдневна назална хигиена; за обновување и воспоставување на природниот ритам на влажнење на слузокожата на носот; за подобрена епителизација на слузокожата на носто кај кивавици од алергиско потекло; после пирсинг процедури

Посебни карактеристики:

Токму Калциум-Д- Пантотенатот е таа компонента што регенерира и влажни