FISHERMAN'S FRIEND ORIGINAL бонбони 25 гр.

Zoom
 

Бонбони оригинал со вкус на метол и еукалиптус. Без шеќер со засладувачи.

Посебни карактеристики:

Прекумерно користење може да има лаксативни последици.

Состојки:

Засладувачи: сорбитол, Ароматизери : ментол, масло од еукалиптус, капсикум, раствор. Антикоагулант : магнезиум стеарат.