Камилица чај во филтер кесички 20х 1.5 гр.

Zoom
 

Дејствува против болки и грчеви во органите за варење посебно кај деца, како и за лекување на различни воспаленија на кожата и слузокожата.

Посебни карактеристики:

Во чаша со згреана вода се става една кесичка и се остава да отстои 5-10 мин.

Состојки:

100% камилица.