AURA третман за меки и кршливи нокти

Хранлив третман за меки и кршливи нокти.

Ефектот на производот:

Овој третман го спречува пукањето на ноктот, ја враќа еластичноста и цврстината на ноктите.

Состојки:

Содржи екстракти од морски алги и се нанесува на самиот нокт.