LADEN VOSOK-ROLL ON за депилација 150мл

Ролон за депилација

Ефектот на производот:

Се употребува за отстранување на влакненцата од самиот корен со што се добива нежна и глатка кожа.

Состојки:

Ролонот се загрева се поминува со ролонот на кожата, се лепи траката и се отстранува.