Тигрова маст 30gr

Zoom
 

Антиревматска маст од еукалиптус, каранфилче, ментол и камфор.

Ефектот на производот:

При болки од ревматско потекло; заболувања на зглобови и мускули; болки во коските; лумбаго, невралгии, главоболки и полесни спортски повреди.

Посебни карактеристики:

Ментолот и камфорот имаат рибифациентно и иритирачко дејство на кожата, па со втривање на маста ја подобруваат циркулацијата, делуваат и благо анестезирачки на кожата со што болката постепено се намалува.