Bioxine серум ампули против опаѓање на коса

Zoom
 

Серум против опаѓање на коса

Ефектот на производот:

Помага при раст на нова коса,ја ревитализира и дава волумен.PH што одговара на скалпот и не предизвикува алергиски реакции.

Состојки:

Биокомплекс Б11 Хербал.