Super Diet VivaFlore Transit таблети

Zoom
 

За одржување на здравјето на дигестивниот систем

Ефектот на производот:

За побрз интестинален транзит,за полесно празнење на цревата и за намалување на чувството на тежина во стомакот.

Посебни карактеристики:

Содржи пробиотици Bifidobacterium longum и Lactobacillus helveticum што овозможуваат регулирање на рамнотежата на цревната флора.

Состојки:

Rheum officinale, Althaeae officinalis, Rosa centifolia, Cynara scolymus, Ocimum basilicum, Coriandrum sativum, Sacharomyces cerevisiae, Bifidobacterium longum, Lactobacilus helveticum