Bronhovit мед

Zoom
 

Мед за лесно дишење

Ефектот на производот:

Ги ублажува симптомите кај различни заболувања на дишните патишта

Состојки:

Малтекс-јачменов слад, соја лецитин и екстракт од лековити билки: нане, мајчина душица, бозел, камилица, шипка и липа.