СУПЕР ДИЕТ Дигиафлоре активен растителен јаглен + пивски квасец + прополис

Zoom
 

Единствена комбинација на активен растителен јаглен + пивски квасец + прополис Пакување: 45 капсули од 255 mg

Ефектот на производот:

* Активен растителен јаглен - активиран со термички шок во присуство на водена пареа, која што го прави порозен. Добиените пори овозможуваат апсорпција на течности и гасови. * Прополис - заштитна и антисептична материја на саќето која има аналогна улога и за човековиот организам. Слатката арома на формулата Digiaflore потекнува од присуството на смоли кои се содржат во прополисот. * Пивскиот квасец ја надополнува оваа формула.

Посебни карактеристики:

Три (3) капсули на ден, пред или после оброк, со голема чаша вода. Производот не смее да го употребуваат лица кои се алергични на саќе. Доколку производот се употребува заедно со други лекови земањето на Digiaflore треба да биде 2 часа пред или после земањето на друг лек.

Состојки:

Три (3) капсули содржат: активен растителен јаглен 375 mg, пивски квасец 300 mg (глутен), сув екстракт од прополис 60 mg (смола). Останати состојки: рибин желатин, титан диоксид, соин лецитин, декстрин и силициум.