ПРОБОТАЛАЈФ МАСЛО ОД ОРИГАНО

Zoom
 

100% природно и чисто ладно цедено масло од диво оригано.

Ефектот на производот:

Органското масло од диво оригано е масло добиено од истоименото медитеранско растение кое важи за едно од најлековитите растенија во светот, Има антисептични особини и помага за уништување на микроорганизми кои предизвикуваат уринарни, респираторни, кожни инфекции и дигестивни проблеми.

Посебни карактеристики:

Се кориси орално, на коцка шеќер, за инхалација, при воспаление на синусите, бронхитис и слично, за кожа, за масажа.

Состојки:

Wild oregano oil.