Невен крема 250 gr -Pharmavital

Zoom
 

Крем со невенза нега на кожа

Ефектот на производот:

Помага за зараснување на рани и полесни изгореници.

Посебни карактеристики:

Погоден е за користење на сува и излустена кожа, регенеративно делува на кожата.