GARNIER 7 DAYS CARITE-SHEA BUTTER- млеко за тело 250 мл

Zoom
 

Млеко за тело.

Ефектот на производот:

Млеко за сува и чуствителна кожа.

Состојки:

Млекото во својот состав содржи масло од карите и шеабутре се нанесува после туширање на целото тело.