NESTLE NESCAFE 3 in 1 cool кафе 17.5 гр

Секоја кесичка содржи доволна количина кафе со шеќер и млеко за вкусно ладно кафе во топлите денови. Брзо за припремање. Идеално за луѓе кои се во движење.

Посебни карактеристики:

Се иструра кафето во чаша и се додава ладна вода.

Состојки:

Шеќер, гликозен сируп, хидрогенизирана растителна маст, инстант кафе 9%, регулатори на киселост.