GAVEZ гел 40ml

Zoom
 

Помага при различни воспаленија и оштетувања на кожата, повреди како нагмечувања, ицчашувања и фрактури на коските

Ефектот на производот:

Благодарение на активните растителни компоненти на растението (Symphitum officinale extract) позитивно делува на оштетеното и болно место нанесувајќи се наутро и навечер во тенок слој

Посебни карактеристики:

Благопријатно делува кај неподвижен зглоб како последица на напрегање или исчашување, кај ревматски деформитети на зглобови, раце и нозе, оштетувања на прќлените и стврднување кај гихт