Blue Cap спреј 100 ml

Zoom
 

За нега на кожа склона кон псоријаза, егземи, дерматит

Ефектот на производот:

Го ублажува јадежот, го елиминира првутот и лупењето на кожата на телото и скалпот и го подобрува изгледот на кожата.

Посебни карактеристики:

Тој е прва и најдобра опција, се додека повредената регија не е лице или гениталии.

Состојки:

Активиран Цинк пиритионат