KURKUMIN film tbl. x 60 (BIPH1)

Zoom
 

Додаток во исхраната за застита на црниот дроб.

Ефектот на производот:

Заштита на црниот дроб и клетките од штетни влијанија, одржување на оптималното ниво на маснотии во крвта.

Посебни карактеристики:

Куркумата делува со намалување на штњтното дејство на тешките метали,спречува појава на ѕидовите на крвните садови,делува и против воспалително во организмот.Препаратот не смеат да го користат лица со камен во жолчка, лица со чир на желудник како и бремени жени.

Состојки:

Kurkuma longa