Bioxine шампон против опаѓање на коса(за сува коса)

Zoom
 

Шампон против опаѓање за сува коса

Ефектот на производот:

Го зајакнува коренот на влакното ,го стимулира растот и ја ревитализира косата.Наменет за сува коса

Состојки:

Биокомплекс Б11 Хербал.