MARISOL физиолошки капки10ml

Zoom
 

Капките се наменети за бебиња и деца, можат да ги употербуват и возрасни

Ефектот на производот:

Овозможуваат чистење на секретот од запушените носни празнини

Посебни карактеристики:

Физиолошки можат да се испираат и чисти носни канали со што се зголемува влажноста на на носната слузокожасо Што се олеснува диШењето