AURA EXPLICIT 5 фарба за коса-костенлива

Самозаштитна формула со регенеративно дејство ја храни и ја штити косата при хемиски третмани.Постојана боја која трае 4-6 недели.

Ефектот на производот:

Косата е со природен сјај,бујност и мекост

Состојки:

амоњак,фенилдиамине,резорцинол,фенол,водород пероксид со додаток на екстракт од алое и масло од гардениа.