Nailprotex пенкало

Zoom
 

Против габични инфекции на нокти

Ефектот на производот:

Медицинско помагало кое лекува и спречува развој на габични инфекции на нокти

Посебни карактеристики:

Растворот кој се наоѓа во пенкалото создава околина која оневозможува габичките да опстанат или да се размножуваат.

Состојки:

Olive Leaf Active, pentilen-glikol, dimetil-izosorbid, borna kiselina, hidroliziran silk fibroin.