SCABIENS лосион 250мл

Емулзија за шуга и срамни вошки

Ефектот на производот:

Се користи за намалување на чешањето при шуга.

Состојки:

Содржи бензил бензоат ,се нанесува на заболената површина еднаш на ден или при потешки случаи 2-3 пати наден.