DR.HAUSCHKA Ice Plant интензивен крем 50мл

Активен крем за сува кожа

Ефектот на производот:

Се употребува за екстремно сува кожа, со црвенило ,го намалува јадежот и затегнатоста на кожата.

Состојки:

Содржи екстракти од ајс плант растението и се употребува повеќе пати на ден на местата каде има проблем.