PROTECT 24 Бел слез пастили

Zoom
 

Сув екстракт од корен на бел слез

Ефектот на производот:

Кај сува и надразнителна кашлица и воспаление на грлото, исто така како помош кај бронхијална астма.

Посебни карактеристики:

Делува смирувачки на слуницата на грлото, ушната шуплина и горните дишни патишта. Главна компонента е коренот од бел слез богат со слуз кој формира заштитен слој во усната шуплина и така штити од иритација.