Progastal капки

Zoom
 

Биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи

Ефектот на производот:

Чир на желудникот и дванаесетпалечното црево, акутен и хроничен гастродуоденит, ерозии на хранопровод, хепатобилијарни болни состојби.

Посебни карактеристики:

Има противвоспалителен ефект, ја намалува болкатаделува противвоспалително, го отстранува чувството на напрегнатост во стомакот и ги регулира гасовите.

Состојки:

20 % прополис во разреден алкохол, етерични масла на жалфија, нане, анасон.