GARNIER DEO CALM стик 40мл

Zoom
 

Део стик

Ефектот на производот:

Ја деодорира кожата, ја штити , не ги затвара порите , не содржи во себе алкохол

Состојки:

Се употребува по потреба , при нормално и прекумерно потење.