AQUA ICE гел 100ml

Zoom
 

Го елиминира чувството на болни зглобови, мускули и коски кое е нормална појава при ревматски заболувања и различни видови на повреди

Ефектот на производот:

При ревматски тегоби во мускули и зглобови, артритис, лумбаго, ишијас, неуралгија, спортски повреди, болки и отоци после нагмечувања и исчашувања

Посебни карактеристики:

Благодарение на присуство на еукалиптус, бор, каранфилче, лимон, екстракт од арника, ментол и камфор гелот аплициран на болното место доведува до проширување на крвните садовина третираното подрачје по кое се зголемува протокот на крв и се појавува чувство на топлина а потоа настанува чувство на ладење на третираното место. На овој начин се блокира преносот на болни нервни импулси и чувството на болка се ублажува