ГАЛАПРО РАСТВОР ЗА ИНХАЛАЦИЈА СО ПРОПОЛИС

Zoom
 

Галапро раствор за инхалација со прополис наменет за прочистување и одржување на проодноста на дишните патишта.

Ефектот на производот:

Дејството на прополис во галапро растворот за инхалација е надополнето со дејството на ментолот и активните компоненти на етерните масла од еукалиптус, нане , бор и жалфија. Ментолот делува благо антисептишно и анестетски. Етерното масло од еукалиптус поволно влијаен на бронхијалните и респираторните проблеми. Етерното масло од бор делува поволно при симптомите на настинка, кашлица, пушачка кашлица и синузит. Активните компоненти на етерното масло од нане имаат антисептично, анастетичко и аналгетично дејство.

Посебни карактеристики:

топлите и влаќни инхалации овозможуваат густиот и слузав секрет да стане течен, со што се олеснува неговото одстранување од дишните патишта. Растворот е наменет за прочистување и одршување на проодноста на дишните патишта.

Состојки:

етанолен раствор на прополис, ментол, етерично масло од еукалиптус, етерично масло од нане, етерично масло од жалфија, етерично масло од бор.