BIOTRADE KERATOLIN HANDS крема за раце 50мл.

Zoom
 

Се користи за суви и многу суви раце на кој име недостасува хидратација.

Ефектот на производот:

Интензивно ја хидратира кожата на рацете. Овозможува заштита од студ и ветер, оставајќи ги рацете меки и мазни.

Посебни карактеристики:

Еднаш или два пати во текот на денот.

Состојки:

Уреа 5%.