Тиквино масло

Природен производ

Ефектот на производот:

Природен извор на витамин Е, Цинк, Омега 3 и Омега 6 есенцијални масни киселини

Посебни карактеристики:

За намалување на ризикот од кардиоваскуларни заболувања

Состојки:

70 % масло од тиква, 30 % масло од сончоглед