ORBIT PROFESHIONAL MANGO MELON гуми за џвакање /12

Zoom
 

Гуми за џвакање, со засладувачи и вкус на манго и диња, го освежуваат здивот, практични после јадење кога не сте дома, штитат од кариес. Со вкус на манго. Без шеќер.

Посебни карактеристики:

Прекумерно користење може да има лаксативни последици.

Состојки:

Засладувачи сорбитол, изомалат, аспартам, згуснувач гума арабика, средство за глазирање калциум карбонат.