LIPODETOKS PREMIUM масло за масажа

Zoom
 

Масло за опуштање и детоксификација на организмот.

Ефектот на производот:

Зголемена е циркулацијата на организмот,а кожата е мека и еластична.

Состојки:

Арганово масло,лимон,цимет.