GARNIER 7 DAYS манго млеко за тело 250мл

Zoom
 

Млеко за тело.

Ефектот на производот:

Млеко за сува кожа,за нега на дехидрирана кожа.

Состојки:

Во себе содржи масло од манго и се нанесува на телото после туширање.