ХЕМОГАЛ МАСТ ЗА ХЕМОРОИДИ

Zoom
 

комбинација од благи адстрингенси, антисептици и локални анестетици кои овозможуваат благотворно дејство кај хемороиди, рагади, фисури, анален пруритис.

Ефектот на производот:

хемогал маста ги смирува воспалителните процеси и брзо епителизира

Посебни карактеристики:

се употребува во комбинација со хемогал супозитории но маста е само за надворешна употреба.

Состојки:

Hyperici oil, Chamomille ext., Benzocaine, peru balsam, parafine.