NESTLE NESCAFE 2 in 1 coffe + creamer кафе 17.5 гр.

Zoom
 

Секоја кесичка содржи доволна количина кафе со крем за вкусно бело кафе во било која прилика. Брзо за припремање. Идеално за луѓе кои се во движење.

Посебни карактеристики:

Се иструра кафето во чаша и се додава топла вода.

Состојки:

Шеќер, гликозен сируп, хидрогенизирана растителна маст, инстант кафе 9%, регулатори на киселост.